Dentistin e paguajmë shtrenjtë për materiale të lira

Dentistin e paguajmë shtrenjtë për materiale të lira

15:38 16/05/2019

Shqipëria njihet për turizmin dentar. Vera shënon edhe numrin më të madh të emigrantëve që vijnë për të përfituar nga çmimet e lira që ofron shërbimi stomatologjik në Shqipëri. Por ajo që nuk dijen është se materialet që përdoren kanë një kosto shumë më të lirë, duke e bërë kështu shërbimin që marrin më të shtrenjtë se në çdo vend europian.

Europa po përparon në shkencat mjekësore duke futur teknologji të reja që Shqipëria ende nuk i ka vënë në zbatim.

Por ajo çfarë mjekët stomatolog vënë në dukje është se shqiptarët vitet e fundit kanë rritur interesin për të patur një shëndet të mirë oral dhe jo pak herë drejtohen në klinika jashtë për të marr shërbim të specializuar.

Tv Klan

 

Të ngjashme

Grupi

Kallezo