“Gjatë Verës kemi shumë pacientë që shfaqin probleme serioze në lëkurë”

Rrezet e forta të diellit gjatë verës shtojnë ndjeshëm problemet me lëkurën teksa të gjithë tregohen disi të shkujdesur gjatë pushimeve. Mjekët dermatologë shprehen se gjatë kësaj periudhe janë të shumtë pacientët që kanë probleme të tilla

Për të shmangur rreziqet serioze të lëkurës, dermatologët i sugjerojnë qytetarëve të shmangin ekspozimin në diell gjatë orëve të mesditës dhe të qëndrojnë në ambiente të freskëta

Mjekët bëjnë apel se në rastet kur qytetarët ndeshin problematika qoftë edhe elementare duhet t’i drejtohen specialistit për ekzaminimin e përkatës. 

Klan News