Dëshmi tronditëse e ish-truprojës së Britney Spears: I ati i jepte drogë dhe e….
Dëshmi tronditëse e ish-truprojës së Britney Spears: I ati i jepte drogë dhe e….

23:00 21/07/2021

Dëshmi tronditëse kanë dalë në pah nga Ish-truproja i ikonës së popit, Britney Spears, duke treguar se si këngëtarja kontrollohej nga i ati. Fernando Flores në rrëfimin e tij, thekson se i ati i jepte këngëtares koktej me ilaçe të fuqishme.

Unë doja t’i shpjegoja Britney se çfarë ishte ajo. Tri ilaçe anti-psikotike dhe pilula të kontrollit të lindjes. Ajo fliste për universet paralele”, tregon ndër të tjera  Flores.

Teksa vijon më tej duke thënë se si babai i Britney, Jamie, e telefononte atë shumë herë në ditë për të parë se në çfarë situate ishte dhe duhej të kërkonte lejen e tij për çdo gjë që ajo donte të bënte.

Ai më tej tha se Britney kaloi shumicën e kohës së saj duke punuar ose duke parë televizion dhe se ajo nuk u lejua as të dilte e vetme.

Klan News

Të ngjashme