“Detyrim paraqitje” për Bardh Spahinë

“Detyrim paraqitje” për Bardh Spahinë

15:49 11/07/2019

Gjykata e Apelit

në Shkodër ka vendosur sot masën “detyrim paraqitje”, për ish-deputetin e

Partisë Demokratike, Bardh Spahia.

Ai u arrestua pas

sulmit ndaj një KZAZ-je të vendosur në një shkollë të Shkodrës.

Ndaj Spahisë rëndojnë akuzat për “Kundërshtim i punonjësve të rendit publik”, “Goditje për shkak të detyrës”, “Mosbindja ndaj urdhrit të policisë”, “Shkatërrim i pronës me zjarr”, “Prishje e qetësisë publike” dhe “Dëmtim me dashje i materialeve zgjedhore”.

Tv Klan

LAJMET
Të ngjashme

KPT
KPT
UKT