Devijohet trafiku në rrugën Gjirokastër – Tepelenë – TiranëDevijohet trafiku në rrugën Gjirokastër – Tepelenë – Tiranë

12:32 19/02/2019

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se që prej datës 20 Shkurt 2019, trafiku i automjeteve për rrugën nacionale Gjirokastër – Tepelenë – Tiranë, si shkak i punimeve për ndërtimin e Bypass-it të jugut, do të zhvendoset në qytet.

Kalimi i automjeteve, do të vijojë sipas përcaktimit të kryer nga Autoritetit Rrugor Shqiptar dhe Bashkia Tepelenë, përgjatë gjithë aksit rrugor të markuar me vijat e verdha dhe sinjalizuese.

Njoftohet se çdo automjet i ndaluar apo i parkuar përgjatë këtij aksi duhet të shmangë qëndrimin, në rast të kundërt do të ndëshkohet sipas rregullave të Kodit Rrugor./abcnews.al


Të ngjashme