Dhoma e kuqe – Episodi 102
Dhoma e kuqe – Episodi 102

21:00 28/06/2022

Kumru rrëfen se si Fajri u bë baba për vajzen e saj dhe një bashkëshort ideal. T

ashmë e shëruar plotësisht Kumru ndahet më doktoreshë Nilyferin, njëriun që i ktheu asaj dëshirën për të jetuar.Të ngjashme