Dhoma e kuqe – Episodi 115

Dhoma e kuqe – Episodi 115

21:00 15/07/2022

Sadi rrëfen si ai dhe Miço e përjetuan vdekjen e Emresë?

Çfarë ka ndodhur me Miçon pas kësaj?

Cili ka qënë plani i Sadiut për t’u hakmarrë ndaj Abdullahut, personit përgjegjës për gjithë vuajtjet e tyre?   

Të ngjashme