Dhoma e kuqe – Episodi 179

Dhoma e kuqe – Episodi 179

21:00 17/11/2022

Derja rrëfen përballjen e ashper me Betylin.

A e ka vazhduar ajo lidhjen me Musain pas kësaj?

Ajo gjithashtu rrëfen pajtimin me nënën e saj.

A do e fitojnë ajo dhe Deniz paqen dhe dashurinë pas kaq shumë vitesh me nënë e tyre?

Të ngjashme