Dhoma e kuqe – Episodi 189


Dhoma e kuqe – Episodi 189

21:00 01/12/2022

Pembe rrëfen se si pas shumë mundimesh dhe me mbështetjen e nënës së saj arriti të fitonte universitetin.

Por kjo ëndërr do i shkatërrohet kur babai i saj vendos ta martojë atë.

Po Dara çfarë do të rrëfejë kësaj here?

Të ngjashme