Dhoma e kuqe – Episodi 199

Dhoma e kuqe – Episodi 199

21:00 15/12/2022

Dara rrëfen momentin kur vëllai i tij u nda nga jeta dhe si nëna e fajësoi atë për vite me rradhë për vdekjen e Ardës.

Deri kur do të vazhdojë Dara të mbajë këtë faj mbi supe?

Sadi rikthehet pas kaq shumë kohësh, kësaj here me një plagë akoma më të madhe në shpirt.Të ngjashme