Dhoma e kuqe – Episodi 200

Dhoma e kuqe – Episodi 200

21:00 16/12/2022

Sadi i mbushur me mllef dhe urrejtje tregon rreth betimit që ka bërë ndaj babait të tij, njeriut që i solli vec vuajtje në jetë.

Po me marrëdhënien e tij me Azren çfarë ka ndodhur?Të ngjashme