Dhoma e kuqe – Episodi 202

Dhoma e kuqe – Episodi 202

21:00 20/12/2022

Dara vazhdon të rrëfejë rreth marrëdhënies së vështirë me nënën e tij si dhe vetmisë së ndjerë në fëmijëri.

Ai gjithashtu rrëfen momentin kur jeta e tij ndryshoi pasi takoi vajzën që dashuron .Të ngjashme