Dhoma e kuqe – Episodi 204

Dhoma e kuqe – Episodi 204

21:00 22/12/2022

Sadi vazhdon të rrëfejë vuajtjet e njëpasnjëshme te tij. a dontë mundet ai të gjejë qetësinë e munguar në krahet e vajzës së tij?

Po me marrëdhënien e Dares dhe nënës se tij çfarë do të ndodhë?Të ngjashme