Dhoma e kuqe – Episodi 206

Dhoma e kuqe – Episodi 206

21:00 26/12/2022

Dara më në fund arrin të rregullojë marëdhënienme nënën e tij dhe të largohet në paqe nga klinika.

Po Sadi çfarë ka për të rrëfyer kësaj here?Të ngjashme