Dhoma e kuqe – Episodi 70
Dhoma e kuqe – Episodi 70

21:00 13/05/2022

 Bonxhuk rrëfen se si kishtë krijuar imazhin e Xhanit dhe se cdo gjë ishtë imagjinatë e mendjes së saj.

A do të mundet ajo t’i kthëhet jetës reale?

Çfarë do të kërkojë doktoreshe Nilyfer nga Sadik?

Të ngjashme