Dhoma e kuqe – Episodi 74
Dhoma e kuqe – Episodi 74

21:00 19/05/2022

Kumru rrëfen se Duru në të vërtertë është vajza e Javuzit, njeriut që ja ktheu jetën në nje ferr.

Çfarë do të rrëfejë Ajshe kësaj herë në seancën me doktoreshë Nilyferin?

Gjëndja psikologjike e Bonxhuk sa vjen dhe përkeqesohet.

Të ngjashme