Dhoma e kuqe – Episodi 93
Dhoma e kuqe – Episodi 93

21:00 15/06/2022

Rexhai përveç problemeve në martesën e tij rrëfen gjithashtu dhe problemet e kaluara në fëmijëri.

Sadi nga ana tjetër vjen në seancën e rradhës të rrëfejë vazhdimin e historisë së trishtë të tij.

Të ngjashme