Dhoma e kuqe – Episodi 94
Dhoma e kuqe – Episodi 94

21:00 16/06/2022

Sadi rrëfen keqtrajtimet e njerkës së tij si dhe vetminë që ka ndjerë në fëmijëri.

Kumru nga ana tjetër tregon vuajtjen e saj pas vdekjes së gjyshes dhe si filloi të dashurohej me shokun e bashkëshortit të saj.

Të ngjashme