Dhoma e kuqe – Episodi 98
Dhoma e kuqe – Episodi 98

21:00 22/06/2022

Kumru kësaj herë rrëfen se si ajo gjeti dritën në fund të tunelit.

Çfarë ka ndodhur me të pasi u nda përfundimisht nga Javuz?

Si do të jetë tashmë marrëdhënia mes Denizit dhe Pirajes pas refuzimit të kësaj të fundit?

Të ngjashme