Diabetikët kërkojnë rimbursimin e fishave

Diabetikët kërkojnë rimbursimin e fishave

15:00 04/05/2017 https://youtu.be/v9CQCcgIVvs

Të bashkëjetosh me diabetin për disa është shumë e vështirë. Shkak është kostoja e lartë e trajtimit. Disa pacientë nuk e kontrollojnë ecurinë e sëmundjes, por sipas mjekëve  kjo i vë në rrezik për jetën.

Në ditën e europiane të të drejtave të pacientëve,familjar dhe  specialistë të fushës ngritën shqetësimin e mungesës së medikamenteve.

Ekspertët e shëndetësisë janë të mendimit se pavarësish kostove të larta, sistemi shëndetësor duhet të hartojë strategji të posaçme për të gjitha sëmundjet kronike.

 

Tv Klan

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT