Diagnozë – Emisioni 10 – Sëmundja reumatizmale që rrezikon jetën. Çfarë duhet të bëni?Diagnozë – Emisioni 10 – Sëmundja reumatizmale që rrezikon jetën. Çfarë duhet të bëni?

19:00 01/05/2021

Sëmundja reumatizmale që rrezikon jetën. Çfarë duhet të bëni? Alma Miloti

Shqiptarja, kerkuese shkencore ne Kanada. Zbulimi i terapise efektive te Klamidias.

Ermira Çausholli flet per emocionet televizive, shendeti dhe familja.Të ngjashme