Diagnozë – Emisioni 10 – Si te jepet ndihma e pare per te shpetuar jeten nga anafilaksia?Diagnozë – Emisioni 10 – Si te jepet ndihma e pare per te shpetuar jeten nga anafilaksia?

19:00 24/04/2021

Si te jepet ndihma e pare per te shpetuar jeten nga anafilaksia? Dr. Mehmet Hoxha

Efektet psikologjike nga lajmet e rreme dhe teorite konspirative. Enertila Bekteshi

Miqësia mes moderatoreve te emisioneve mjekesore, Freskida Miloti dhe Doreada MioTë ngjashme