Diagnozë – Emisioni 10Diagnozë – Emisioni 10

19:00 04/04/2020

Koronavirusi: pse kanë rrezik të lartë obezët?

Si të mbrohen nga koronavirusi personat me sëmundjet e zemrës?

Rosela Gjylbegu, Diellza Kolgeci dhe Venera Lumani tregojnë për DiagnozëTë ngjashme