Diagnozë – Emisioni 5 – Moderatorja flet për shtatzaninë e saj. Çfarë zbulon Testi Nifty në shtatzani?Diagnozë – Emisioni 5 – Moderatorja flet për shtatzaninë e saj. Çfarë zbulon Testi Nifty në shtatzani?

19:00 13/03/2021

Moderatorja flet për shtatzaninë e saj. Çfarë zbulon Testi Nifty në shtatzani?

Çfarë i ndodh shëndetit mendor para dhe pas Covid-19? Valentina Asabella

Olsi Bylyku tregon se si kujdeset për familjenTë ngjashme