Diagnozë – Emisioni 5Diagnozë – Emisioni 5

19:00 29/02/2020

Kur duhet të bëni operacion gjinjtë?

Kontrollet mjekësore që duhet të bëjnë femrat sipas moshave

Marjana Kondi flet për nënën e saj dhe përlotet në studioTë ngjashme