Diagnozë – Emisioni 6 – Historia e Mihrije Braha dhe Naim Abazit. Lidhja e tyre me mjekesinëDiagnozë – Emisioni 6 – Historia e Mihrije Braha dhe Naim Abazit. Lidhja e tyre me mjekesinë

19:00 20/03/2021

Sëmundjet vaskulare dhe Covid-19. Bëni kujdes! Prof. As. Edmond Nuellari

Çfarë duhet të bëni kur keni dhimbje mesi? / Ervin Kapaj

Historia e Mihrije Braha dhe Naim Abazit. Lidhja e tyre me mjekesinëTë ngjashme