Diagnozë – Emisioni 6 – Pediatret dhe nënat duhet të jenë të kujdesshme për këtë problem të fëmijeveDiagnozë – Emisioni 6 – Pediatret dhe nënat duhet të jenë të kujdesshme për këtë problem të fëmijeve

19:00 27/03/2021

Pediatret dhe nënat duhet të jenë të kujdesshme për këtë problem të fëmijeve

Sëmundjet e stomakut. Si trajtohet helikobakteri? Çfarë i shkakton organizmit?

Psikologia tregon historine e saj. Emocioni dhe triumfi i jetes/ Klodiana KadillariTë ngjashme