Diagnozë – Emisioni 7 – Humbja e nuhatjes nga Covid-19. A ka raste që nuk është kthyer nuhatja?Diagnozë – Emisioni 7 – Humbja e nuhatjes nga Covid-19. A ka raste që nuk është kthyer nuhatja?

19:00 03/04/2021

Humbja e nuhatjes nga Covid-19. A ka raste që nuk është kthyer nuhatja?

Cfare shkakton ne organizem dhembi i infektuar? Benarda Beqaraj

Perlotja dhe surpriza qe i ben moderatorja doktoreshes se djalit te saj!Të ngjashme