Diagnozë – Emisioni 8 – Çfarë e shkakton vertigon, marramendjen, humbjen ekuilibrit?Diagnozë – Emisioni 8 – Çfarë e shkakton vertigon, marramendjen, humbjen ekuilibrit?

19:00 10/04/2021

Çfarë e shkakton vertigon, marramendjen, humbjen ekuilibrit? Dr. Anjeza Kuçi

Diabetiket dhe Covid-19/ Me cilat mjekime duhet patur kujdes? Dr. Yllka Themeli

Ndihma me ilaçe dhe ushqime nga te rinjte shkodrane EKO Mendje. Mirsad BashaTë ngjashme