Diagnozë – Emisioni 8Diagnozë – Emisioni 8

19:00 21/03/2020

Çfarë janë lythat e Tiroides dhe sa janë të rrezikshme?

Rreziku që mund të keni nga ngatërrimi i zorrëve

Me anë të ushtrimeve u korrigjua ky problem i shtyllës kurrizoreTë ngjashme