Dikur cilësoheshin të mërzitshme, trikot e ngrohta me thurje “marrosin” blogeret


Dikur cilësoheshin të mërzitshme, trikot e ngrohta me thurje “marrosin” blogeret

23:53 19/11/2023

Këto dy vitet e fundit, shohim se blogeret i veshin masivisht, këto triko të trasha që mbase kohë më parë na dukeshin të mërzitshme.

Janë të ngrohta dhe tejet stil, i duhen me patjetër garderobës tuaj dimërore.

Tregu ofron një gamë të gjerë opsionesh, që nga ato me thurje të veçanta e deri te ato me ngjyra të ndezura. Këto triko mund të kthehen lehtësisht në “protagonisten” e veshjes tuaj dhe t’ja marrin gjithë vëmendjen palltos./tvklan.al


Të ngjashme