Dikur ishin kartolinat, tani urimet përmes celularit ose rrjeteve sociale

Dikur ishin kartolinat, tani urimet përmes celularit ose rrjeteve sociale

15:59 31/12/2014

 

Në këto ditë festash të gjithë mendojmë si të gjejmë urimin me të veçantë për miqtë dhe njerëzit e dashur. Nëse dikur ishin kartolinat, sot ato janë zëvendësuar nga mesazhet në telefon dhe urimet në rrjetet sociale.

 

Të ngjashme