Në prezantimin e rubrikës “Ka Një Mesazh Për Ty”, Ardit Gjebrea u ndal te një nga figurat më të dashura familjare: gjyshja. Moderatori i programit “E Diela Shqiptare” në Tv Klan ndau një copëz nga fëmijëria dhe kujtimet e tij me gjyshen dhe një dëshirë që e ka shoqëruar gjithmonë.

Ardit Gjebrea: Kush kujton figurën e gjyshit apo të gjyshes, kush  e ka, kush e kujton e kisha fjalën për veten time. E kujtoj me shumë dashuri dhe gjithmonë më kujtohet që gjyshja më thoshte që “ti je mjalti i mjaltit”, por çfarë ishte për mua gjyshja ime? Unë doja gjithmonë që të mbetesha i vogël sepse gjyshi më ka lënë në moshë shumë të vogël, por gjyshja më rriti në një pjesë të mirë të jetës time dhe unë doja gjithmonë që edhe pse rritesha të isha i vogli i gjyshes sepse kështu duam të jemi./tvklan.al