DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 1 – TV KLAN

DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 1

Emision: 07.04.2018

“Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci”

Transformimi i Erisa Pole: 

Erisa Pole, i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për katër ndërhyrje: Rinoseptoplastik, Ngushtim i zonës bukale, Lifting i qafës, Liposucion total i trupit.

Kategori
Doktor Plastik
1 Koment
 • MERITA
  10 Qershor 2018 at 15:28
  Përgjigju

  Extraordinary!!!!!!!!!!!! Beautiful!!!!!! Incredible!!!!! This is extreme makeover!!!!!!!!!!!
  Now Erisa is a BEAUTIFUL LADY!!!!!!!!!! FANTASTIC JOB !!!!!! Bravo Doctors of D Vinci !!!!!!
  I am NEXT !!!!!!!

 • Përgjigju

  *

  *

  Emisione