DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 2 – TV KLAN

DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 2

Emision: 14.04.2018

“Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci”

Transformimi i Oltion Saliasi:

Oltion Saliasi, një djalë 30 vjeçar i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për dy ndërhyrje; otoplastika (veshët) dhe rhinoseptoplastika. 

Kategori
Doktor Plastik
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione