DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 3 – TV KLAN

DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 3

Emision: 21.04.2018

“Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci”

Transformimi i Zhaneta Cuka:

Zhaneta Cuka, një pensioniste i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për dy ndërhyrje; lifting fytyre dhe blefaroplastikë.

Kategori
Doktor Plastik
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione