DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 4 – TV KLAN

DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 4

Emision: 05.05.2018

“Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci”

Transformimi i Artemis Hajdini:

Artemis Hajdini një djalë 27 vjeçar i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për një ndërhyrje; Mbjellje flokësh me metodën FUE

Kategori
Doktor PlastikTë gjitha
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione