DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 5DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 5

18:30 12/05/2018

“Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci”

Valentina Serrani një vajzë 31 vjeçare i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për një ndërhyrje: Zmadhim gjoksi
Të ngjashme