DOKTOR PLASTIK – EPISODI 10 – TV KLAN

DOKTOR PLASTIK – EPISODI 10

Emision: 16.06.2018

“Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci”

Transformimi i Vjola Osmenaj: Vjola Osmenaj një vajzë 25 vjeçare i është i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për dy ndërhyrje; Liposucion dhe Abdenomoplastikë

Kategori
Doktor Plastik
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione