DOKTOR PLASTIK – EPISODI 11 – TV KLAN

DOKTOR PLASTIK – EPISODI 11

Emision: 23.06.2018

Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci”

Kjo është historia e Gert Zenelaj, një djali 35 vjeçar i cili i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për një ndërhyrje: Abdomenoplastikë

Kategori
Doktor Plastik
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione