DOKTOR PLASTIK – EPISODI 6 – TV KLAN

DOKTOR PLASTIK – EPISODI 6

Emision: 19.05.2018

Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci”

Diostela Koljaka një vajzë 27 vjeçare i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për

dy ndërhyrje: Rinoseptoplastikë dhe Mentoplastikë

Kategori
Doktor Plastik
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione