DOKTOR PLASTIK – EPISODI 7 – TV KLAN

DOKTOR PLASTIK – EPISODI 7

Emision: 26.05.2018

Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci”

Kjo është historia e një çifti Eneida dhe Julian Bytyqi të cilët i janë drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për disa ndërhyrje: Eneida: Liposucion, Abdomenoplastikë, Ripodelim kërthize Julian: Rinoseptoplastikë

Kategori
Doktor Plastik
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione