Doktori i Mrekullive – Episodi 102Doktori i Mrekullive – Episodi 102

21:00 10/04/2021

Ferman mundohet të gëzojë Aliun dhe t’i heqë sadopak mendjen atij nga periudha e vështirë që ai po kalon me Nazllën.

Cila do të jetë sfida e rradhës që Tanzhu ka për asistentet e tij?

Adil merr një surprizë të bukur nga stafi i spitalit.

Ali tashmë ka filluar të bëhet xheloz nga afrimiteti që Ferda ka me babain e saj…Të ngjashme