Doktori i Mrekullive – Episodi 103Doktori i Mrekullive – Episodi 103

21:00 10/04/2021

Ali kërkon ndihmën e dorukt që të Mësojë makinën.

Cila do të jetë kësaj here arsyeja e debatit mes Tanzhusë dhe Aliut?

Si po shkon marrëdhëia mes këtij të fundit dhe Nazllës?


Të ngjashme