Doktori i Mrekullive – Episodi 104Doktori i Mrekullive – Episodi 104

21:00 10/04/2021

Cili është pakti që Ferda i propozon Aliut?

Cili nga asistentet do të fitojë piket më të mëdha nga Ferman dhe Tanzhu?

Ali dhe Nazllë më në fund arrijnë të rregullojnë marrëdhënien e tyre.

Por lumturia e tyre ndal kur Nazllë përballet me babain e saj…Të ngjashme