Doktori i Mrekullive – Episodi 11Doktori i Mrekullive – Episodi 11

21:00 21/11/2020

Si do të jetë tashmë raporti mes Tanzhusë dhe Fermanit?

A do të ketë një armëpushim mes tyre?

A do të kryhet dot operacioni që Ferman dëshiron kaq shumë?
Të ngjashme