Doktori i Mrekullive – Episodi 114Doktori i Mrekullive – Episodi 114

21:00 01/05/2021

Si do të jetë përballja e Nazllës dhe Ismetit?

A do të ketë guximin ajo ta nxjerrë në mes të rrugës babain e saj?

Çfarë po ndodh me Dorukun?

Nazllë e dëshpëruar kërkon ndihmen e Aliut që të harrojë për ca momente vuajtjen që i shkaktoi babai i saj.

Por sa i gatshem do të jetë Ali që të përshtatet me atë që ajo kërkon?Të ngjashme