Doktori i Mrekullive – Episodi 115Doktori i Mrekullive – Episodi 115

21:00 01/05/2021

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes Beliz dhe Ferman?

Një futbollist i njohur turk vjen në gjendje të rëndë në spital.

Cili do të jetë kërcënimi që Ali do të marrë nga i afermi i tij?

Si po shkon marrëdhënia mes Nazllës dhe Aliut?Të ngjashme