Doktori i Mrekullive – Episodi 116Doktori i Mrekullive – Episodi 116

21:00 01/05/2021

Çfarë do të thuhet mes Ferman dhe Ali? 

Ndërkohë në marrëdhënien mes këtij të fundit dhe Nazllës sa vijnë dhe shtohen debatet.

Por çfarë do të bëjë Nazllë që t’i kthejë buzëqeshjen Aliut?Të ngjashme