Doktori i Mrekullive – Episodi 119Doktori i Mrekullive – Episodi 119

21:00 08/05/2021

Adil në praninë e Fermanit dhe Aliut fillon duke hedh hapat e parë.

Ferman ndërkohë vazhdon të ketë debate të forta me Belizin.

Cila do të jetë arsyeja kësaj herë?

Ali nga ana tjetër vazhdon të mos jetë mirë emocionalisht…Të ngjashme